2018. sze 17.

Zártosztály - Hungarian Hard Rock Band

írta: szucsalfi
Zártosztály - Hungarian Hard Rock Band

                                       Zártosztály

A Móricka magazint sokan utálják, sokan kedvelik. Egy azonban biztos. Indulása óta bemutat magyar zenekarokat, előadókat, hisz missziónak tekinti a magyar pop rock hírességek bemutatását, függetlenül a politikai hozzáállásuktól. 
 
Igen sok anyagot kapunk. Úgy a Metal Hammer magazin, mint a Hallgass Hazait TV adás és jó néhány lemezkiadó rendszeresen küldi az aktuális anyagokat. De kapunk anyagokat a zenekaroktól is és más módon is. 
 
Olyan dömping van, hogy az olvasóknak a kéthetente megjelenő magazinban ennyi zenekart be sem tudunk mutatni. Ezért aztán úgy gondoltam, hogy blogomban, az Alfi Magic World-ben is bemutatom őket, úgy a magazinból kimaradtakat, mint a bekerülteket. 32 000 fölött van a blog megtekintése, ami talán nem rossz eredmény. Ráadásul mivel a blogot szinte minden közösségi hálón megosztom, így a világ egész területén jóval több emberhez jut el, mint gondolnánk. 
Ma egy régi barátom zenekaráról adok hírt, mégpedig Mirkovics Gábor bandájáról a Zártosztályról.
A Zártosztály egy nagyon jó buli zenekar. Elsősorban EDDA számokat játszanak. A tagság sikeres, kitűnő zenészek egylete.
A zenekar tagjai:
---Csillag Endre - gitár
---Donászi Tibor – dobok
---Mirkovics Gábor – basszusgitár
---Lázár Zsigmond – billentyűs hangszerek
---Sipos Péter – ének
A zenekart Csillag Endre, Mirkovics Gábor és Donászi Tibor hozta létre még 2012-ben.
Három évvel ezelőtt volt szerencsém koncertjüket nekem is végignézni. Megtiszteltetés volt, hogy meghívtak, Lehengerlőek voltak.
Aztán nemrég kaptam a Metal Hammertől a hírt, hogy énekest keresnek. Sipos Péter kiválik..
Sipos Péter utódját keresi a Zártosztály

Nyilvános casting keretében, akár a közönség soraiban is keresi Sipos Péter utódját az ős-Edda tagság zenészeiből álló ZÁRTOSZTÁLY.

A zenekar Csillag Endre “A szívem visszavár” című dalát tette instrumentális verzióban elérhetővé, amivel a jelentkezőknek nincs más dolga, mint felénekelni és visszaküldeni azt a zenekarnak a 
zartosztalycasting@gmail.com e-mail címre. A dal eredetileg a 2015-ös “Csillagok és gyémántok” lemezen jelent meg Pataky Attila, Gömöry Zsolt és Hirlemann Bertalan vendégszereplésével.

Csillag Endre & Pataky Attila - A szívem visszavár (hivatalos szöveges video)
www.youtube.com/watch?v=teZTHTekIW8


Hogy is fogalmaz a Zártosztály: “Nincs egy hónapja, hogy Sipos Pétert gyógyulttá nyilvánították, így elhagyta a Zártosztályt. A fiúk még mélyebb depresszióba estek, azonban a főorvos zeneterápiát javasolt! Keresik azt a beteget, aki hajlandó velük Őrületbe kergetni a nagyérdeműt! Itt egy dal, amit Csuka még a szólólemezére írt egy józan pillanatában. Itt a zenei alap hozzá. Ha szeretnél bekerülni a Zártosztályba, mutasd meg, hogy te hogy énekelnéd el! A feladat nem egyszerű, és kellő komolyságot igényel. Várjuk azon jelentkezőket, akik hajlandók lennének hosszabb időt tölteni a Zártosztályon. A jövőbeni tervek között egy új "anyag" tesztelése is szerepel! Szóval be a gyógyszereket, fel a hangerőt, engedd szabadjára a démonaidat!












Zártosztály: A Torony





Zártosztály: Álmodtam egy világot




Zártosztály: Kölyköd voltam (2018. 07. 26)


Szólj hozzá

zene hard rock rock zene EDDA Szűcs Alfréd Zártosztály Mirkovics Gábor