2019. aug 26.

Vastag Csaba

írta: szucsalfi
Vastag Csaba

Csaba korunk egyik híres énekese. Nem igen kell őt bemutatnom, hisz az X-Faktor igen csak sztárrá faragta. És megérdemelten, hisz kiemelkedően jó hanggal rendelkezik.


Mi most egy régebbi interjúját osszuk meg veletek. Még mindig vannak benne aktuális gondolatok, sok olyan hangzik el benne, amit esetleg eddig nem tudtatok róla. Az interjú a Sztárportré adásában hangzott el. Szerencsére mi itt a Mórickánál minden adást közlésre megkapunk.


Néhány kiemelt gondolat az interjúból:

Vastag Csaba:

----Két éve már, hogy Vastag Csaba kinézte magának a hétfőt, mint pihenőnapot.

----Vannak akik szerint addig kell ütni a vasat, amíg az izzik. Csaba szerint azért kell ütni a vasat, hogy izzon. Azt mondja, amit az ember az ismert etikai normákon belül megtehet, azt érdemes megtenni. Mindenki a járatlan úton, egy mezőn gázol át, és hogy jó helyen-e, azt nem  tudhatja soha.

----"Funkcionálisan dolgozom: Ha van valami, amit meg kell csinálni, akkor azt a funkciót betöltve igyekszem a tőlem telhető legtöbbet beletenni minden tekintetben. A pihenés is egy funkció, tehát ha az van, hogy pihenni kell, akkor pihenni kell. Ezt nem annyira szeretem, és nyaralni  sem annyira szeretek, de ettől függetlenül, ha tudom, hogy kell, akkor kell.

----Az elmúlt 5 évben egy olyan jó nagyot nem aludtam, amire azt mondanám, hogy ez most nagyon durva volt. Két, vagy három éven keresztül csak 3  órát aludtam minden nap, az nem volt egyszerű - rá is szoktam nagyon. 
Azután rájöttem, hogy az alvásban is hinni kell. Most sem alszom sokkal  többet, viszont nagyon aktívan."

A teljes interjú itt megnézhető: 

Néhány sikeres dal

Vastag Csaba (feat. Burai Krisztián): Palimadár

Vastag Csaba: A szerelem vándora

Vastag Csaba: Bátorság (Remix)

------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------
Mindenkinek ajánlom
Egy tiltás mentes magyar közösségi web site
I recommend to everyone
A ban-free Hungarian community web site:

 

Szólj hozzá

Vastag Csaba Burai Krisztián