2018. aug 29.

Aaron Carter - amerikai pop énekes

írta: szucsalfi
Aaron Carter - amerikai pop énekes

                          Aaron Carter - American Star


             Aaron Carter - Fool’s Gold (Explicit)


              Aaron Carter - Leave It Up To Me


Aaron Carter 2018 - as lemezéről az 'I Love Candy' című dal

                                                                  
                               Amerikai pop énekes. 1987 december 7. én született.
 
Aaron Amerikában egy igen híres sztár. Már gyerekkortól a színpadon van és azon kevesek közé tartozik, aki sztárságát felnőttként is megőrizte. Bár elég döcögős út volt ez, hisz a sikertől ő is megrészegült és beleesett a züllésbe, a drogok és az alkohol világába, aminek következtében számos betegség támadta meg és természetesen kezelésekre járt. Idegállapotát talán az is megnyugtatta, hogy 2017 –ben nyilvánosan a TV-kben merte vállalni, hogy ő mindkét nemet szereti.
 
 
 Michael Jacksonnal és bátyjával Nick Carterrel

Itt mint DJ Aaron Carter


Michael Jacksonnal

Michael Jackson & The All Stars - What More Can I Give (2001). Aaron Carter 1.33 körül tűnik fel.


Bátyjával Nick Carterrel






Aaron Carter a barátnőjével

Aaron Carter, Nick Carter, Leslie Carter, Angel Carter, and Bobbie Jean Carter in House of Carters (2006)

Adam Lamberttel


Aaron Carter and Shedrack Anderson III in Fat Albert (2004)



A LOVE című album borítója


Aaron Carter and Hilary Duff at an event for The Lizzie McGuire Movie (2003)

Aaron Carter and Karina Smirnoff in Dancing with the Stars (2005)

Aaron Carter and Kenan Thompson in Fat Albert (2004)


DJ Aaron Carter






                                                      
 
Gyerekként abban a szerencsébe részesült, hogy igen jó barátja lehetett Michael Jacksonnak. Bátyjával, a Backstreet Boys-os Nick Carterrel gyakran megfordultak Jackson társaságában, szülinapi partijain. Részt vett Jackson segélykoncertjein is, ahol  Michael Jackson 'What More Can I Give' című dalában is énekelt, sok sok sztárral együtt. 
 
A sajtó természetesen ezt a barátságot is letámadta. Világgá kürtölték, hogy Michael kábítószert adott Aaronnak. A vádak nyilván igaztalanok voltak. Hát nem könnyű sztárnak sem lenni. Minden percüket újságírók, és fotósok lesik. Magánéletük nem nagyon van.
 

RECOVERY new song by AARON CARTER 2015

 
 
7 évesen kezdett zenélni, játszott egy zenekarban is, de hamar kilépett és a szóló karriert választotta. 1997-ben a Backstreet Boys előtt volt az első önálló koncertje, mégpedig Berlinben. Első lemeze 1997-ben jelent meg 'Aaron Carter’ címmel. Második lemeze az ’Aaron’s Party (Come Get It)’ néven háromszoros platina lemez lett, ami nem kis teljesítmény. Gyakran szerepelt a Tv-k műsoraiban, megszámlálhatatlanul sok interjút adott. Sokszor lépett fel a Backstreet Boys és Britney Spears előtt. De vannak közös dalai Beyonce-vel és Flo Rida-val is, no meg a No Secret lány zenekarral és sokan másokkal.
 
2002-ben jelent meg az ’Another Earthquake!’ című albuma és azután igen hosszú ideig néma csend követte. 2018 elején jött ki a következő lemeze, ’Love’ címen.
 
Aaron számtalan filmben és sorozatokban is szerepelt. Ezek közül néhányat említek: 'Lizzie McGuire', 'Sabrina, a tini boszorkány', a '48 Hours Mistery', 'Hetedik mennyország', stb. De szerepelt színházi darabokban is, például a ’Seussical’ című Broadway darabban. Reality showk-ba is hívták. A ’Dancing with the Starsban’ partnerével Karina Smirnoffal az ötödik helyezésig jutott el.
 
 

Aaron Carter - Bad 2 Good 

 
 
Nos ennyit a pletykákról. Most inkább a 2018-as albumára hívnám fel a figyelmeteket. LOVE címmel
jelent meg és 14 számot tartalmaz. Én végighallgattam és tetszett, izgalmas hangszerelésű, igazi mai,
korszerű pop zene.

Annál is inkább végighallgattam, mivel Aaron Carter a Twitteren követ engem és írt, hogy figyelmembe ajánlja az  albumát. Egy ilyen invitálásnak nem lehet ellenállni. Ti sem tudnátok.
Amúgy érdekes közösségi háló ez a Twitter. Más mint a Facebook. Közvetlenebb. Ami engem meglepett, az az, hogy nagy sztárok, hírességek, producerek, menedzserek, kiadók és  koncertszervezők is követik az embert.
 
Engem számtalan híresség követ, közülük néhány név: Dire Street, Steven Tyler, Eric Clapton, Aaron Carter és még sokan mások. De politikusok is követnek, sőt néhány közel keleti arab ország királya és hercegei is.
 
Viszont ez azt is jelenti, hogy a blogomban megjelent magyar zenekarok is eljutnak hozzájuk. Bízok benne, hogy valamelyik koncertszervezőnek talán van annyi lélekjelenléte, hogy bele is hallgat a zenékbe, hisz mindig osztok meg dalokat is és talán, talán egyszer valamelyik banda megtetszik nekik….
 
A folytatás még csak álom, de ha nagyon hiszünk benne, még meg is valósulhat. Naiv vagyok? Lehet. De azért néha vannak csodák, ebből is lehet.

Zárszóként csak annyit írok, hogy hallgassatok néha Aaron Carter dalokat, kellemes a fülnek.
És talán egyszer valamelyik turnéja során eljut Magyarországra is. A Szigetre bármikor beleillene.
Akár a saját dalaival, akár mint diszkós, hisz 'DJ Aaron Carter' néven diszkósként is tengeti életét.

Szólj hozzá

LOVE pop zene Aaron Carter