2017. okt 22.

Humour (Humor) 001

írta: szucsalfi
Humour (Humor) 001

                               Magyar rajzosok (Hungarian cartoonists series 001)    

    Izgalmas hetünk volt. Végig drukkoltuk az osztrák választást. Mélyen sajnáljuk azokat akik elbuktak, örömmel üdvözöljük a győzteseket. Ilyen a demokrácia. A demokráciát mi akartuk, pedig már az ókori görögök is azt mondták, hogy a demokrácia a csürhék hatalma. Igazuk volt? Nem? ...ezt nektek kell eldönteni!? 

     Aztán az eddigi legrosszabb X-Faktorba is belenéztünk, sírva fakadtunk az eddigi leggyengébben muzsikáló zsűritől, de még jobban a fellépőkön. Persze ha választanom kellene, hogy kik voltak a rosszabbak, akkor a zsűrit mondanám.  Négy arc, négy jelentéktelen ember. Hát akkor mit várunk a versenyzőktől, de demokrácia van, persze ha rajtam függött volna én a zsűrit szavaztam volna ki.... de ezt is nektek kell eldönteni. Ha tetszik, nézzétek, ha nem tetszik ne nézzétek, ebben az esetben állítom hogy soha nem lesz X-Faktor. De nyugi, unatkozni továbbra sem fogtok, kitalálnak helyette egy másik szart. Legfeljebb az szagosabb  lesz.

     Hát ennyi felvezető után csak azt mondhatom, hogy nevetni kell, nevettünk az X-Faktoron, nevettünk az osztrák választáson és most nevessünk egy-két karikatúrán. Nem a legfrissebb számokból rakok fel karikatúrákat, ezek a Mórickában és a Kismalacban régebben jelentek meg. 

    A rajzos műfaj néhány mestere próbál mosolyt fakasztani fáradt arcotokra. Következzék Master Ferter, Master Giddy, Master Kállay, Master Fóka és Master Jelenszky. Hölgyeim és Uraim, színpadon, izé, ...a monitoron  az öt arc, az öt őstehetség, az öt cartoon zseni. 

Jó hahákat!

ferter_fil61692_blogra2.jpg

forizs_attila_in_flagranti_fil82524.jpg

giddy_boris2-2.jpg

jelenszky_laszlo-azt_becsulom-0.jpg

kallay_a_mester-a_szaly.jpg

Zene nélkül nevetni sem lehet jót. De azt akarom hogy mosolyogjatok, hát jöjjön a zene is. P. Mobil: Újra kezdeném. Az egyik kedvenc dalom. Olyan nyugtató:

Szólj hozzá

P. Mobil magyar rajzosok hungarian cartoonists Ferter János Bohner Ferenc Kállay Zsolt Fórizs Attila (Fóka) Jelenszky Lászó