2017. okt 19.

Benkő László: A mi Lacink

írta: szucsalfi
Benkő László: A mi Lacink

                                  LÉGY ERŐSS, TARTS KI MÉG

 

'Sűrű éj átölel

Nincs semmi fény, semmi jel

A félelem egyre nő

S úgy érzem, nincs remény

Gyenge vagy, féltelek

Lassan már nem hiszem

Hogy véget ér az éjszaka

És győzni fog a tiszta fény

Légy erős, tarts ki még

Fel ne add a jó reményt

Légy erős, tarts ki még

Fel ne add a jó reményt!'

 

     Ő mindenki Lacija. Nincs olyan ember, aki ne ismerné, de olyan ember sincs, akivel ő bárhol, bármikor ne állna szóba, ha összefutnak. Mindenkinek sztorizik, mesél. Kimondottan jó társaság. Társasági központ. Iszonyatosan rossz hírek érkeznek róla. Nem titkolta, ma már mindenki tudja, hogy rákja van, rákos. Félelmetes betegség. Már a neve is rettegéssel tölti el az embert.  Hősiesen küzd ellene. Mintha mi sem történt volna, betegen is jár fellépésekre. Sajnos a betegség lassan látható  rajta. De optimizmusa  töretlen, és ez már egy fél gyógyulás. Ha ő is eltávozik és más dimenziót választ magának, nagyon nagy űrt hagy maga után. Akkor már a mi világunk is elment. Talán nekünk öreg rockereknek egyúttal valóban egy korszak érne véget. Ne tudjuk meg. Maradj köztünk.

 

    Lacinak kismillió ismerőse, haverja, barátja, kapcsolat rendszere van. De ilyenkor látható, hogy ez jelen esetben semmit sem ér. A betegségre nem gyógyszer. Ha ennyi anyagi,- és szellemi tőke nem tud átfordulni gyógyító energiává, akkor mi által tudna meggyógyulni?

 

     Az internet tele van rákgyógyító marhaságokkal. Biztos, hogy ezeken már ő is átrágta magát. Minden nap 4-5 rákgyógyító csodaszerről olvashatunk az interneten. Ha ezek ennyire hatásosak lennének,  akkor a Földön egyetlen rákos ember sem lenne. De a létszámuk egyre nő. Az egész világon egyre nő. A globalizmus átka. A megmérgezett környezet hatása. A természet visszavág.

 

    Adhatnánk és biztos hogy sokan is adnak neki  tanácsokat, hogy csak bió terméket egyen, ne igyon, a levegő tele van vegyszer nyomokkal ezért ne vegyen levegőt, de ezeket már biztos, hogy kismilliószor látta és a könyökén jön ki.

 

     Korunk legismertebb gyógyítási módja a mindenki által rettegett kemoterápia. A kemót mindenki támadja, hogy nem használ,  sőt felgyorsítja a betegséget, stb. Ez rendben is lenne, de jelenleg nincs más hatásos mód.

 

     Az alternatív gyógyászatnál viszont kismillió szer áll a rendelkezésre. Kérdés, hogy ezekben hiszünk vagy nem, hatnak vagy nem hatnak?!. Egy nagy magyar természetgyógyász petróval gyógyítaná a rákot. Egy orosz orvos-természetgyógyász, aki az orosz űrhajósok orvosa is volt, hydrogén-peroxiddal űz el minden betegséget, a rákot is. Thaiföldön a természetgyógyászok ganoderma gombával, soursoup gyümölcsfa levelével  gyógyítanak, ezeket tartják a világ legjobb rák gyógyító növényeknek. De közben a soursoup úgy Thaiföldön mint Európában be van tiltva. Tény, ha beteg az ember, mit számít az, beszerzi.  Aztán jó rákgyógyítónak tartják a gyömbért, a kurkumát, a moringa olefierát. Ez utóbbit azonos szintű rákgyógyítónak tartják a soursouppal. És még a krumpli leve is nagyon hatásos, persze nyersen és vegyszermentesen. Thaiföldön vannak természetgyógyász kórházak, ahol csak ezekkel gyógyítanak rákot. De mi soha nem tudjuk ellenőrizni, hogy igazak, vagy nem. Valóban meggyógyultak a kezelt emberek, vagy meghaltak.  Én hat embernek próbáltam innen Thaiföldről segíteni ezekkel a szerekkel. Akiket segítettem, azok egyúttal mind kemóra is jártak, tehát kiegészítőként használták, de egy kivételével mind meggyógyult. Ma is élnek. Az az egy ember meg más miatt halt meg, de hadd ne mondjam meg, hogy mi miatt...

 

     Kételkedtem is magamban, hogy biztos, hogy jót tettem azzal, hogy azokat a szereket Budapestre küldtem, de mindenki pozitívan jelzett vissza.  Gondolkodtam, hogy a Lacinak is felajánlom ezt a segítséget, de mi van ha nem segít rajta és néhányan azt mondják , hogy ezek csak meggyorsították a betegsége lefolyását és inkább ártottak mint gyógyítottak. Nem tudom eldönteni.

 

     Régebben sokszor találkoztunk. De a tavalyi hazamenetel előtt legalább tíz évig nem láttam. Áprilisban egy kerek hónapot otthon voltam. Háromszor volt szerencsém vele találkozni. Most is elbűvölt. Hogy milyen közvetlen tud lenni, az alábbi eset is bizonyítja. Le mentem a Crazy Mama Klubba P. Mobil koncertre. És a Mobil bulin a Benkő Laci is ott volt. Amikor meglátott elmosolyodott és egyből odamentem hozzá. -Nahát Frédi, mondta. -Akár hiszed, akár nem, de néhány nappal ezelőtt pont rád gondoltam, hogy mi lehet veled. Jól esett hallani, még akkor is jól esett, ha esetleg csak udvariasságból mondta.

    Vissza térve a rákra, mivel nem hagy nyugodni. A rák gyógyításának van még egy módja, ami állítólag nagy hatású. Mégpedig a közös ima. Egy adott pillanatban minél több embernek kellene érte imádkozni, hogy gyógyuljon meg. Csak ezt valakiknek meg kell szervezni. Ez egy régi buddhista hit és szertartás, állítólag működik. De nem biztos, hogy mindenre hat. Néhány éve Thaiföldön 500 000 buddhista gyerek imádkozott a békéért. Szédületes látvány volt az a tömeg, a levegőt áthatotta a spiritualizmus vibrálása. .. és kérdezem én, lett világ béke? Nem lett. A helyzet inkább rosszabbá vált és egyre rosszabb.

    Visszatérve a Lacihoz. A Laci egy jó lelkű, mosolygós, segítőkész ember. Örökmozgó. Egész életében az volt. Talán valaki, valakik, vagy valami, netán a teremtő neki is visszasegít.  Imádkozok, imádkozzunk érte.

 

    Az alábbi fotókat nem hiszem, hogy sokan láttátok volna, hát itt az ideje. És hogy hol készültek? És mi köze hozzá a Benkő Lacinak? Mindjárt megtudjátok.

 

2009 novemberében volt Szabó Andrásnak a 13 éves vak énekes kisfiúnak a bemutatkozó koncertje Budapesten. A megjelent albuma platinalemez lett. Nagy slágereket énekelt rajta. A lemez címe: Dalokban élnek a fények. Benkő Laci figyelt fel rá Csornán a helyi Ki Mit Tud-on. A fotó a budapesti koncertje előtt készült, ahol Benkő Lacival és a szüleivel látható.

legut2_057-7.jpg

legut2_063-3.jpg

legut2_064-4.jpg

legut2_080-0.jpg

 

És jöjjön egy ide illő dal Szabó Andristól:

 

Jajj, az Omega sem maradhat ki:

Szólj hozzá