SZUCSALFI MAGIC WORLD

Minden, mit átéltem, minden, mit kedvelek.

2019. jún 13.

Gyermekhalál Indiában (Child Death in India)

írta: szucsalfi
Gyermekhalál Indiában (Child Death in India)

                          Gyermekhalál Indiában

A lychee egészen különleges gyümölcs. Valamikor csak hírből hallottuk a nevét, ám egyszer csak konzervben megjelent a piacokon. És habzsoltuk a sziruppal édesített, picit talán a kocsonyához hasonló állagú csoda gyümölcsöt.
 
Aztán a globalizmus betört hazánkba is és ma már ha nem is sok helyen de kapható a nagyobb piacokon, áruházakban vagy zöldség-gyümölcs boltokban.
 
Ám néhány éve eljött az az idő is, amikor erről a nagyon egészségesnek hitt gyümölcsről nem jó hírek érkeznek.
 
Észak Indiában legalább 53 gyermek halt meg olyan agybetegségben, amit a lychee-től kaptak el. Az indiai Bihar szövetségi állam Muzaffarpur nevű ...
Tovább Szólj hozzá

licsi lychee India Bihar Muzaffarpur

 tripleclicks.com
Potato Express Washable Microwave Cooker Bag — $6.95 (Save 18%!)
Get perfect baked potatoes in just 4 minutes with the Potato Express Washable Microwave Cooker Bag ! Capable of cooking 4 large potatoes to steamy perfection at one time, the Potato Express is made from durable, washable polyester fabric and can also cook corn on the cob, bread, tortillas, and more perfectly and quickly in your microwave. Set...
Get perfect baked potatoes in just 4 minutes with the Potato Express Washable Microwave Cooker Bag! Capable of cooking 4 large potatoes to steamy perfection at one time, the Potato Express is made from durable, washable polyester fabric and can also cook corn on the cob, bread, tortillas, and more perfectly and quickly in your microwave. Set of two.
6.95 USD InStock
2019. jún 12.

Globális online lottó

írta: szucsalfi
Globális online lottó

A globalizmusnak köszönhetően a világ kitárult. Ennek van jó oldala és természetesen van rossz oldala is. Jó oldala, hogy aki megteheti, az egész világot bejárhatja. Új kultúrákat, új embereket, új inspirációkat ismerhet meg. Megismerheti a helyiek szokásait, napi életüket és játékszenvedélyüket.

 Én személy szerint bárhol járok, mindenhol veszek egy lottót is. Érdekes hogy a lottó a világ egyik legelterjedtebb játéka. Van aki szégyenli, van aki büszkélkedik vele. Amire nagyon kell vigyázni, hogy ne váljon az ember függővé..

Hálistennek az internetnek köszönhetően ma már a világ legjelentősebb lottóin is játszhatunk. Semmi nem kell hozzá, csak egy internet és merészség. Tudjátok, aki mer az nyer.

Akit érdekel, az ...

Tovább Szólj hozzá

lottery lotto TheLotter

2019. jún 11.

Sült hal zöldségekkel (Fried Fish with Vegetables)

írta: szucsalfi
Sült hal zöldségekkel (Fried Fish with Vegetables)

                   Sült hal zöldségekkel

                                               Thai étel
                                                4-6 főre
Frédi bácsi amatőr szakácskodása folytatódik. A most bemutatott recept, ez az igazán finom étel, akár egy vasárnapi ebéd is lehet. Bár thai étel, de nincs benne az ázsiai konyhára jellemző halszósz, szójaszósz és a többi nem túl egészséges hozzávaló, mint a ’monoszódium glutamát, nátrium glutamát (MSG)’, a thai neve pomcsurot). Úgy hogy ez garantáltan egészséges étel. A candida étrendet választóknak meg kimondottan ajánlott. A kurkuma és a reszelt citromhéj igazi különleges ízt ad az ételnek. Szerintem ...
Tovább Szólj hozzá

receptek sültek egytál ételek thai ételek sült hal zöldségekkel

süti beállítások módosítása