2019. aug 06.

OMEN: Szellempont-új dalpremier

írta: szucsalfi
OMEN: Szellempont-új dalpremier

Az Omen (jel) szónak van egy pejoratív általában negatív jelentése, értelme. És mivel az ókor is csak rosszként ír a jelenségről, higgyük el hogy így van. De persze van jó értelmezése is. Jó előjelek is vannak. És van egy ilyen nevű magyar rock csapat is, akikre kimondottan csak jót mondhatunk, jó előjel azoknak, akik kedvelik a metal zenét.
Mostanában nosztalgikus napjaim vannak. Öregszem.  Régi metal és hard rock csapatokat hallgatok. Persze csak úgy régiek, hogy  régen alakultak, de a zenéjük mostani, friss, jó szerével 2019-es dalok. Az egyik ilyen kedvenc az Omen együttes, kiket nagyon régóta személyesen is ismerek. No jó, nem mindenkit, csak a Nagyfi testvéreket. Az idei termésükből válogattam.
A legfrissebb hír róluk az, hogy, különleges szöveges videót készítettek a “Szellempont” című dalukhoz. Muszáj bemutatnom nektek, mert annyira jó.
 
 
Aztán még valamit meg kell említenem, mégpedig azt, hogy Omen lemezbemutató koncert lesz a Barba Negrában a Kalapács társaságában 2019 október 4-én. Szóval, én időben szóltam. Ha lenne téridő ugrás, isten bizony én is ott lennék. Persze addig még felfedezhetik.
 
 
 
 

A jó híreket folytatom. Az eladási listákon stabilan a top 10-ben állja a sarat a három hete kapható 11. OMEN album (2019 júliusban) amely Halálfogytiglan címmel jelent meg, és az első, melyen Molnár Péter “Stula” énekes hangja hallható. Korábban a “Knock & Roll / Lehunyt szemmel” és az “Az lesz, ami volt” dalokhoz készült szöveges videó, a “Most kezdődik” című dalhoz pedig klipet is forgattak. A zenekar most egy újabb videóval jelentkezett, a “Szellempont” című dalhoz az album borítóját is készítő Havancsák Gyula mozgóképen szőtte tovább a borítón is látható grafikát.

A zenekar továbbra is mozgásban van, legközelebb Erdélyben, a gyergyószentmiklósi EMI Táborban lépnek fel, majd Alsóörsön, a Zorall Sörolimpián, illetve a Kovászna Városnapokon mutatják be az új lemezt.

Október 4-én a KALAPÁCS zenekarral adnak közös nagykoncertet a Barba Negrában, így a nagyszabású budapesti Halálfogytiglan lemezbemutató koncertet az OMEN eredeti énekesének jelenléte is különlegessé teszi.


 Omen // Kalapács // Barba Negra Facebook esemény:
www.facebook.com/events/2312394735650929/
                                                                      Kalapács 


 Jegyár:
2500 Ft - 2019. szeptember 09-ig
3000 Ft - elővételben
3500 Ft - a koncert napján, a helyszínen


 Jegyek a Barba Negra rendszerében:
jegy.rock1.hu/omen-kalapacs_20191004

 Következő koncertdátumok
08. 09. Gyergyószentmiklós, EMI Tábor
08. 24. Alsóörs, Zorall Sörolimpia
09. 06. Kovászna Városnapok
10. 04. Budapest, Barba Negra - Halálfogytiglan lemezbemutató a KALAPÁCCSAL


Jó hír az is, hogy A Halálfogytiglan továbbra is kapható a HammerWorld special mellékletként az InMedio és Relay újságárusoknál, illetve a Media Markt üzleteiben, megrendelhető a metalshop.hu felületén, a zenekar honlapján, illetve digitális formában is meghallgatható / beszerezhető a legtöbb népszerű online platformon.

 Omen - Halálfogytiglan digitális felületeken:
songwhip.com/album/omen/halalfogytiglan

 Omen - Halálfogytiglan rendelés:
omen.band/halalfogytiglan/
www.metalshop.hu/product_info.php?products_id=21350
 
Ennyi friss hírt kaptam a Hammer Recordstól. Biztos vagyok benne, hogy az igazi metal és Omen rajongók ott lesznek a felsorolt koncertek valamelyikén, vagy az összesen.

A metal istene segítse, hogy így legyen.

Ha tetszik a blogom, oszd meg. Köszi!

És még két dalt mutatok be az Omentől és nem maradhat ki egy Kalapács nóta sem.

                                                           Omen: Halálfogytiglan


                                                             Omen: Padlón vagyok
 

                                                         Kalapács: Jekyll és Hyde
 



És a végére hagytam egy JBL hordozható, vízálló hangszóró ajánlatot. Ha érdekel, nyisd meg a linket:

JBL GO 2 Portable Bluetooth Waterproof Speaker (6 colors)

https://www.tripleclicks.com/19324494/detail?item=610991https://goldie021.tripleclicks.com/19324494

 
 
 

Szólj hozzá

Omen JBL