2019. máj 21.

Így csajozz egy földönkívülivel! (How to talk to Girls at Parties)

írta: szucsalfi
Így csajozz egy földönkívülivel! (How to talk to Girls at Parties)

                                     Így csajozz egy földönkívülivel!
                                      (How to talk to Girls at Parties)
                                  Rendező: John Cameron Mitchell
                                          angol-amerikai vígjáték
                                                       102 perc
                                                         2017
 
Véletlenül egy egészen különös és bizarr filmet néztem meg. Nem tudom eldönteni, hogy jó-e vagy rossz, de az egész biztos, hogy nagyon szokatlan tartalmú. Ráadásul öröm az ürömben, hogy végig jobbnál jobb punk zenét hallgathatunk. Igen, ez a film punkokról szól.
 
A szereplők sem akárkik, a fő punk hölgyet Nicole Kidman játssza. És jók a többiek is: Ella Fanning, AClice Sanders, Ruth Wilson, Matt Lucas.
 
3 "amatőr punk-lapot szerkesztő" srác rendszeresen jár punk koncertekre, hisz élnek halnak a punk zenéért. Törzshelyük is egy punk klub, London Croydon nevű negyedében, amit mint zenei promóter, Nicole Kidman vezet. 
 
A három srác egyik este hírét veszi egy nagy házibulinak és a helyszínt keresve betévednek egy kivilágított épületbe, ahonnan zene szűrődik ki, azt gondolva, hogy megtalálták a nagy nagy punk bulit.
 
Még az is lehetett volna, hisz a résztvevők egész bizarr módon voltak öltözve. Elárulom, egy földönkívüli kolónia estjébe tévedtek be. Az egyik srác rögtön belezúg az egyik földönkívüli hölgybe és innentől kezdve fergeteges, bizarrabbnál bizarrabb történettel folytatódik a film. Nem árulok el többet, de azt még igen, hogy a tartalom jó részben a szex körül forog.
 
Humor, váratlan események, tömény erotika, kitűnő punk zene. Ajánlom ezt a filmet mindenkinek, de különösen azoknak a punk zenekaroknak, személyiségeknek, akik hazánkban ebben a  műfajban tevékenykednek, úgy mint az Auróra,  Prosectura, Pataki Toncsi és még kismillió mások (ha persze még nem látták a filmet)
 
 






















Szólj hozzá

film mozi sci-fi vígjáték London Nicole Kidman Ruth Wilson Matt Lucas Ella Fanning Így csajozz egy földönkívülivel Alice Sanders Croydon