2018. okt 24.

A jövő egyik útja: a Sky Way Capital és a húrközlekedés

írta: szucsalfi
A jövő egyik útja: a Sky Way Capital és a húrközlekedés

                                     Önenergiát termelő húrszállítás
 
Kedves MINDENKI!. Amit én ajánlok nektek, az egy új típusú, a, környezetvédelemre összpontosító komplex szállítási rendszer  megvalósításában való részvétel. 
 
A neve: húrszállítás, vagy hívhatjuk húrközlekedésnek is. A közlekedésnek egy teljesen más struktúrájú módja, mint amit eddig megszoktunk, megismertünk. 
 
Az eddigi legalacsonyabb költségű szállítási rendszerek összessége. A rendszer az energia ellátás jelentős részét saját maga termeli meg.
 
Helyi és kontinentális, földrészek közötti személy-és teherszállításra is alkalmas, a végső sebessége 500-600 kilométer/ óra is lehet.
 
Ha alaposan elemzed a lehetőséget és megnézed a Sky Way Capital legfrisebb híreit és meggyőzőnek találod és vállalod a társtulajdonosságot és annak költségét, akkor ÉLETEDBEN valószínű, hogy valóban egy új korszak kezdődhet el.
.
Igen, a társtulajdonosságot, a résztulajdont  meg lehet vásárolni, azért, hogy társtulajdonosként a megtermelt profitból részesedhess. És ami nagyon lényeges, hogy a társtulajdonosság soha nem vész el, mert öröklődik. Amíg a cég működik, te társtulajdonos vagy.
 
 
Ha valaki meglépi, elvégzi az ingyenes regisztrációt, egész biztos, hogy válogathat, csemegézhet, kiválaszthatja azt a csomagot, ami az anyagi lehetőségének legjobban megfelel. Ráadásul ritka kedvezmény, hogy az érdeklődő akár 10 hónapos törlesztési idővel havi törlesztéssel is megvásárolhatja.
 
Ez alapján valóban eldöntheted, hogy a GYŐZTESEKHEZ akarsz csatlakozni, vagy megmaradsz az az ember, aki megelégszik azzal az összeggel, amit majd nyugdíjasként kap.
 
El kell dönteni, hogy inkább szellemi- és fizikai munkával alapozod meg a jövődet, netán a szerencsejátékokra hagyatkozol a gazdagodáshoz vezető úton, az idős korodra szükséges anyagi javak megteremtésében.
 
Egy biztos, én még nem nagyon láttam embert fizikai munkából meggazdagodni, hisz ma már a munkának nem nagyon van becsülete. De ugyan úgy nem láttam azt sem, hogy valaki lottózásból ért volna el vagyonokat, Azt annál inkább láttam, hogy mennyi pénzt költ el az ember a lottóra, no meg az alkoholra. Pedig mindez elveszett pénz.
 
A Sky Way Capital cégbe betett pénzed pedig amikor eljön az ideje, ÉVENTE FIAL. A cégbe való résztulajdonosság  után évente veheted fel az osztalékot, amikor a megrendelések megvalósítása elindul.
 
Egy igen komoly, megdöbbentő hírértékű eredményünk is van. Dubai ((Egyesült Aran Emirségek) egy olyan óriási területet biztosított cégünknek, amire felépül egy olyan tesztpálya, ahol tesztelni lehet az 500 kilóméterrel száguldó húrvasút szerelvényeit, és azután elindulhatnak a helyi, falusi, városi települések közötti és a kontinensek közötti húrközlekedés pályájának építése, amiben már Dubai is részt vesz.
 
Cégünk Dél-Amerikát is meghódította. Tavasszal elvileg ott is elkezdődnek az első építkezések. Hiszitek, nem, Dubai talán nem tévedt abban, hogy egy olyan nagy volumenű vállakozásba szállhattak be, ami a következő években forradalmasíthatja az egész világ személy-és teherszállítását.
 
A legújabb interjú a főkonstruktőrrel: Érdemes végignézni. A dubai-i építkezés elkezdődéséről tart beszámolót:
 
Nos, talán felkeltettem az érdeklődéseteket. A következő időkben folyamatosan osztom meg veletek blogomban az eredményeket, az új híreket.
 
Remélem felelősen és bölcsen döntötök.
 
Mégegyszer a regisztráció és belépés linkje: 
 
Ezen a linken lehet belépni. A belépés még nem jeleni azt  hogy a cégbe is beléptél. Viszont olvashatod a legfrissebb híreket eredményeket.
 
Ha eldöntötted és vásárolsz résztulajdont, akkor egyszerűbb a folyamat, ha előbb a webirodába feltöltöd az összeget amilyen költségű csomagot kinéztél és az után kattintasz a szimpatikus csomagra.
 
Ehhez itt a leírés:

 

Biztos vagyok benne, hogy mindenki megtalálja a kedvező árú csomagját.

 

A menű több nyelvű. A webirodában jobbra fenn egyszerűen rá kell kattintani a kiválasztott nyelvre, mint pl. a “HU” a magyar nyelv, az “EN” az angol nyelv, stb. A weboldal amúgy nagyon sok nyelvű.

 

Ha filmeket akarsz nézni, ott pedig a jobb alsó sarokban kell a “CC” gombra nyomni és kiválasztani a magyar nyelvet Persze az is lehet, hogy egyből magyarul jelenik meg.

 

És még történik egy másik fura érdekesség is, általában ez sehol nem jellemző. Ha beléptél és az oldalon regisztráltál akkor néhány napon belül felhív a cégtől egy vezető és megköszöni a részvételt. Ha valaki nem tud angolul, ne ijedjen meg, a cég csak köszönetet mond a belépésért.

 

Még egyszer a regisztrációs belépés linkje

 

És megosztok néhány linket az utóbbi idők eseményeiről.

 

Az egyik az idei nyár nagy szenzációjáról szól, az EKO Techno fesztiválról, ahová sok ezer ember utazott el, hogy kipróbálja a húrszállítás teszt pályáját és a kabinokat.

 

 

És itt pedig a 2018 -as év őszi berlini nagy szállítási kiállítás anyagából néhány képkocka.

 

 

Megosztok veletek egy fotót is, amit nem rég egy német újság írt a Sky Way szállítási rendszerről
 

 

 

Szólj hozzá

közlekedés szállítás Sky Way Capital húrszállítás húrközlekedés