2017. nov 12.

Kenyér

írta: szucsalfi
Kenyér

                                Egy szelet zsíros kenyér....

 

Átok, a legnagyobb méreg vagy az egészséges laktató étkezés alapja. Nehéz eldönteni. Az biztos, hogy az emberiség történelmében a kenyér volt az egyik legfontosabb táplálék. A kenyér-maga az élet, így tanították gyerekről gyerekre. Gyerek koromban nálunk is nagy tisztelete volt. A kenyérsütés ünnep volt. Mindig nagy tisztelet övezte.

Kivéve napjainkban. Ma az áltudományos percemberek méregnek tartják. Az egészség legnagyobb ellenségének. Azért az fura, hogy nem veszik figyelembe, az emberiség nem a kenyér fogyasztástól hal meg, hanem azért mert eljön a vég. Az emberiség a kenyér evéstől soha nem halt ki.  Sőt, a leglaktatóbb, legfontosabb ételévé vált.

A támadás érdemtelen a kenyér ellen. Van csudább dolog, mint amikor kisül a finom házikenyér, illata belengi a lakást és alig várjuk, hogy a kisült kenyér sarkát lecsenjük és stikában elmajszoljuk. Isteni ízű. Frissen fejt tejjel, joghurttal mennyei étel. A "pirítós kenyér fokhagymával" nevű nemzeti ételünkről még nem is beszéltem. Kevés jobb van annál. Szóval mondj nemet a kenyérre? Véleményem szerint elég hülye, aki ezt mondja.

De nálunk demokrácia van. Adjunk szót a kenyér ellenzőinek is. Történelmi pillanatok ezek. Kemény érvekkel bebizonyítjuk, hogy miért kell nemet mondani a kenyérre.

  1. A büntetés-végrehajtási intézetekben fogvatartott elítéltek  több, mint 98%-a  kenyérfogyasztó.
  2. A kenyérfogyasztó  családokban felnövekvő gyermekek 50%-a  a nemzetközi szabványoknak  megfelelő teszteket átlag alatti eredménnyel  teljesíti.
  1. A XVIII. században, amikor gyakorlatilag minden kenyér otthon,  háztartásban készült, az átlagéletkor nem érte el az 50 évet, a  csecsemőhalandóság elfogadhatatlanul magas volt, sok nő belehalt a szülésbe, és  a lakosságot olyan járványok  tizedelték, mint a tífusz, a sárgaláz és a kolera.
  2. Az erőszakos bűncselekmények több mint 90%-át kenyérfogyasztást  követő 24 órán belül követik el.
  1. A kenyér alapanyagáról,  a tésztáról kísérletek során bebizonyosodott: néhány dekagramm  elég ahhoz, hogy egy egér megfulladjon.  Az átlag magyar ennek  sokszorosát fogyasztja el egy hónap alatt!
  2. A  primitív  törzsi társadalmakban, ahol a kenyérfogyasztás ismeretlen, évszázadok  óta feltűnően kevés rákos megbetegedést, Alzheimer-, Parkinson-kóros,  csontritkulásos esetet jegyeztek fel.
  1. A kenyér bizonyítottan  függőséget okozó vagyis addiktív:  a kísérleti alanyok, akiktől egy időre megvonták,  és csak vízzel táplálták őket,  alig 2 nap elteltével már  kenyérért könyörögtek.
  2. A kenyérfogyasztás sok  esetben  csak előkészítője a "keményebb" élelmiszerek, mint pl a vaj,  párizsi,  lekvár fogyasztásának.
  1. A kenyérről bebizonyosodott,  hogy magába szívja a  vizet. Mivel az emberi test java részét  víz alkotja, a huzamos kenyérfogyasztás  beláthatatlan következményekkel  járhat a szervezet molekuláris összetétele  szempontjából.
  2. Klinikai tesztek bizonyítják, hogy az újszülöttek  köhögnek  a kenyértől.
  1. A kenyeret 200 celziusz fok körüli hőmérsékleten  sütik; ez a hőmérséklet nem egészen egy perc alatt elpusztít  egy felnőtt embert.
  2. A legtöbb kenyérfogyasztó képtelen  megkülönböztetni a tudományos  tényeket a statisztika álruhájába  burkolt értelmetlen locsogástól.

 

E  riasztó adatok  értelmében a következő korlátozó intézkedések foganatosítását  javasoljuk:

  1. A fiatalkorúak kenyérvásárlását be kell  tiltani.
  2. Azonnal felvilágosító kampányt kell indítani  az összes médiában "Mondj nemet a  veknire" címszóval.3
  3. Minden kenyérféleséget 300%-os büntető adóval kell  megterhelni,  a kenyér által okozott ártalmak költségeinek fedezésére.
  4. A  kenyérfogyasztás reklámozásának gátat kell szabni.
  5. Az iskolák környékén  kenyérmentes zónákat kell kialakítani.

Mindig  lebegjen szemed előtt jelszavunk:

Gondolkodj hülyén, cselekedj izomból!

Nos, remélem jót derültetek. És nyugodt szívvel egyetek kenyeret. Ha el vagytok hízva, durum- vagy tönköly lisztből készült sütőporos kenyeret javaslok.

Egy dalt is ajánlok, mely a zsíros kenyérről szól.

Jöjjön a Smog együttestől a Zsíroskenyér

 

Aki elköveti, az a Smog együttes. Címe: Zsíroskenyér!

Szólj hozzá

kenyér zsíroskenyér Smog együttes