SZUCSALFI MAGIC WORLD

Minden, mit átéltem, minden, mit kedvelek.

2018. sze 08.

Utcaételek Pattaján

írta: szucsalfi
Utcaételek Pattaján

Street Food. Pat Thai street-Pattaya

In the left-hand restaurant, Pattaya's best Tom Yam Khung soup is available

(Utcaételek. Pat Thai utca

A bal oldali étteremben kapható Pattaya legjobb Tom Yam Khung levese)

Tovább Szólj hozzá

street food Pattaja thai utcaételek

 tripleclicks.com
Potato Express Washable Microwave Cooker Bag — $6.95 (Save 18%!)
Get perfect baked potatoes in just 4 minutes with the Potato Express Washable Microwave Cooker Bag ! Capable of cooking 4 large potatoes to steamy perfection at one time, the Potato Express is made from durable, washable polyester fabric and can also cook corn on the cob, bread, tortillas, and more perfectly and quickly in your microwave. Set...
Get perfect baked potatoes in just 4 minutes with the Potato Express Washable Microwave Cooker Bag! Capable of cooking 4 large potatoes to steamy perfection at one time, the Potato Express is made from durable, washable polyester fabric and can also cook corn on the cob, bread, tortillas, and more perfectly and quickly in your microwave. Set of two.
6.95 USD InStock
2018. sze 05.

Michael Jackson is the King of Pop Music (Michael Jackson, a pop zene királya).

írta: szucsalfi
Michael Jackson is the King of Pop Music (Michael Jackson, a pop zene királya).

 1958 augusztus 29-én született és a világ talán leghíresebb pop sztárja volt. Napokkal ezelőtt most ünnepelte volna a 60. szülinapját. Ki az?
 
     Nyilván tudjátok a választ: Michael Jackson.
 
     A neves évfordulóról az egész világon megemlékeztek.
 
     Nem akarok semmit írni Jacksonról, hisz újat nem is lehet. Róla mindent megírtak, a jót, a rosszat.
 
     Én egy egészen szokatlan és érdekes videó megosztásával emlékezem meg róla. A YouTube dobta ki, hogy engem biztos érdekel. És valóban érdekelt.
 
     A világ legnagyobb videómegosztója Jackson családi privát videóját ajánlotta megnézésre, amiben Michael Jacksont a gyerekeivel, a családjával láthatjuk. A 41 perces videó ...
Tovább Szólj hozzá

Michael Jackson

2018. sze 04.

Coffee Break Pattaya ( "Coffee Break Pattaya" kávézó a hegy tetején)

írta: szucsalfi
Coffee Break Pattaya (   "Coffee Break Pattaya" kávézó a hegy tetején)

 

Ömlik az eső, dörög, villámlik. Valószínű, hogy a város alacsonyabb részeit már elöntötte a víz, de én egy hegy oldalában lakok, ide még a cunami sem tudna feljönni. Hogy hogy kerültem pont a hegy oldalára? Egy barátom lakhatásra olyan helyett keresett, ahová a cunami már nem ér fel. Pont ekkor volt az Ázsiát megrengető nagy cunami, amikor nagyon sokan meghaltak. Így aztán jó néhányan itt, a szelíd lankákon vettünk magunknak lakást.
 
Szóval ömlik az eső. Azt csak az tudja elképzelni, hogy milyen is a trópusi eső, aki átélte. Viszont ez a legszebb idő az írásra.
 
Néha, ha kedvem szottyan, felmegyek a Buddha hegyre, majd onnan át a másikra, a Pratumnak hegyre. Ráadásul szerencsém van, közel vannak hozzám.
...
Tovább Szólj hozzá

Thailand Pattaya Szűcs Alfréd Coffee Break Pattaya Buddha Hill-Pattaya Pratumnak Hill-Pattaya DJ Tukta FM 104.75 Navy Radio Pattaya ROOM39 เฮ็ดทุกวิถีทาง Boom Boom Cash

süti beállítások módosítása