2018. nov 17.

Siker siker hátán - gondolatok a SkyWay-ről

írta: szucsalfi
Siker siker hátán - gondolatok a SkyWay-ről

Siker siker hátán (Another Sky Way Success).

                                                   Újabb SkyWay siker.

 A SkyWay technológia tesztelési- és demonstrációs központját a "100 legjobb hely Fehéroroszországban (Belorusziában)" helyszínek közé választották. A központ bekerült egy komoly idegenforgalmi és turisztikai kiadványba. Az egyedülálló Sky Way EcoTechnoPark nevű helyszín már régóta jelképezi Maryina Gorka városát. Itt folyik a jövőbeli közlekedés tesztelése, más néven a SkyWay. Ahhoz, hogy megismerhessék a rendkívüli közlekedési technológiát, ide érkeznek a világ minden tájáról érkező vendégek.
A kiadvány a legérdekesebb és legjelentősebb Belorusz helyeket tartalmazza, amelyeket a köztársaság összes vendége számára ajánlottak. Nagy öröm, hogy cégünk is bekerült. Az idegenvezetés orosz, angol és kínai nyelven történik.

ECOTECHNOPARK IS IN THE LIST OF 100 BEST PLACES IN BELARUS! 15 November 2018 958 The testing and demonstration center of SkyWay technology is marked on the pages of the tourist guide “100 best places in Belarus”. “The unique site called EcoTechnoPark has long been a hallmark of the town of Maryina Gorka, Minsk Region. It is here that the tests of the future transport, also known as SkyWay, are being conducted. In order to get to know the extraordinary transportation technology, guests from all over the world come here.” The publication contains the most interesting and significant places recommended for visits to all guests of the Republic. The travel guide is published in Russian, English and Chinese. 
És egy meglepi fotó, a nigériai fejlesztés szerelvénye
SkyWay Capital belépési regisztráció:
 
Registration of SkyWay Capital registration:
https://new.skyway.capital/auth/registration?do=register&partner_id=289038

És egy újabb igen nagy siker, hogy az EcoTechnoParkban forgatott egy Japán TV-s csopert, hogy megismertesse nézőivel és a világgal az új technológiát.

 

Szólj hozzá

közlekedés teherszállítás SkyWay Capital személyszzállítás