2018. nov 09.

Dubai has embarked on building up future transport (Dubai beszállt a jövő közlekedésének kiépítésébe).

írta: szucsalfi
Dubai has embarked on building up future transport (Dubai beszállt a jövő közlekedésének kiépítésébe).

Dubai beszállt a jövő közlekedésének kiépítésébe.

(Dubai has embarked on building up future transport)

 

Tudod, hogy te is rész vehetsz benne és társtulajdonossá válhatsz?

Ha érdekel, KATTINTS A Linkre:

: https://new.skyway.capital/auth/registration?do=register&partner_id=289038

 

 

(You know that you can take part in it and become a co-owner.

If you are interested, CLICK ON THE LINK):

: https://new.skyway.capital/auth/registration?do=register&partner_id=289038

 

 

                                           Kedves mindenki!
 
 
    Amit én ajánlok nektek, az egy új típusú, a környezetvédelemre összpontosító komplex szállítási rendszer megvalósításában való részvétel.
    A neve: húrszállítás, vagy hívhatjuk húrközlekedésnek is. A közlekedésnek és a teherszállításnak egy teljesen más módja, mint amit eddig megszoktunk, megismertünk. 
 
    Az eddigi legalacsonyabb költségű szállítási rendszerek összessége. A rendszer az energia ellátás jelentős részét saját maga termeli meg.
 
    Helyi és kontinentális, földrészek közötti személy-és teherszállításra is alkalmas, a végső sebessége 500-600 kilométer/ óra is lehet.
 
    Ha alaposan elemzed a lehetőséget és megnézed a Sky Way Capital legfrissebb híreit és meggyőzőnek találod és vállalod a társtulajdonosságot és annak költségét, akkor ÉLETEDBEN valószínű, hogy valóban egy új korszak kezdődhet el.
 
    Igen, a társtulajdonosságot, a résztulajdont  meg lehet vásárolni, azért, hogy társtulajdonosként a megtermelt profitból részesedhess. És ami nagyon lényeges, hogy a társtulajdonosság soha nem vész el, mert öröklődik. Amíg a cég működik, te társtulajdonos vagy.
 
 
    Napjainkban egy igen komoly, megdöbbentő hírértékű eredményünk is van. Dubai ((Egyesült Arab Emirségek) egy olyan óriási területet biztosított cégünknek, amire felépülhet egy olyan tesztpálya, ahol tesztelni lehet az 500 kilométerrel száguldó húrvasút szerelvényeit, és azután elindulhatnak a helyi, falusi, városi települések közötti, valamint a kontinensek közötti húrközlekedés pályájának építése, amiben már Dubai is részt vesz.
 
    Hiszitek, nem, Dubai talán nem tévedt abban, hogy egy olyan nagy volumenű vállalkozásba szállhattak be, ami a következő években forradalmasíthatja az egész világ személy- és teherszállítását, no és a környezetvédelmét.
 
    Cégünk Dél-Amerikát is meghódította. Tavasszal elvileg ott is elkezdődnek az első építkezések. Peru új fővárosának, New Limának a teljes közlekedését húrközlekedéssel akarják megvalósítani. De mondhatom azt is, hogy a közel kelet valamennyi országa a következő években elkezdi ezt a korszakos projektet megvalósítani.
.
    A legújabb interjú a főkonstruktőrrel: Érdemes végignézni. A dubai építkezés elkezdődéséről tart beszámolót
:
               https://vimeo.com/295411663
És még egyszer a regisztráció linkje:
    Ezen a linken lehet belépni. A belépés még nem jelenti azt, hogy a cégbe is beléptél. Viszont olvashatod a legfrissebb híreket eredményeket. Az oldalt alaposan nézzétek át. Minden megtalálható rajta a cégbe való belépéshez
 
    Ha valaki meglépi, elvégzi az ingyenes regisztrációt, egész biztos, hogy válogathat, csemegézhet, kiválaszthatja azt a csomagot, ami az anyagi lehetőségének megfelel. Ráadásul ritka kedvezmény, hogy az érdeklődő akár 10 hónapos törlesztési idővel és havi törlesztéssel is megvásárolhatja.
.

 

    Ez alapján valóban eldöntheted, hogy a GYŐZTESEKHEZ akarsz csatlakozni, vagy megmaradsz az az ember, aki megelégszik azzal az összeggel, amit majd nyugdíjasként kap. 

 

 
 
    Még néhány film linkje, amit érdemes megnézni:
 
Igen sok cikk jelenik meg erről a technológiáról. Itt most én a német 'Modell Eisen Bahner' újság cikkét mutatom meg, ami a húrközlekedésről szól.

 

 

Szólj hozzá

Sky Way Capital